Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

De geschiedenis van BORUS Kinderopvang

BORUS Kinderopvang bestaat in augustus 2012 15 jaar. Wij startte in 1997 met 5 medewerkers aan het Zijdelveld in Uithoorn. Inmiddels neemt BORUS de zorg op zich van meer dan duizend kinderen in de regio Amsterdam.

BORUS oprichter Stephan van den Oetelaar, afgestudeerd ingenieur en bedrijfseconoom, stapte in 1997, in de kinderopvangbranche. Als ondernemer constateerde hij een groeiende behoefte aan hoogwaardige en stabiele kinderopvang. Hij heeft vervolgens zijn ervaring als ondernemer in o.a. de automatiseringsbranche toegepast op het nieuwe kinderdagverblijf.

ISO-gecertificeerd
Zo was BORUS in 1999 één van de eerste ISO-gecertificeerde kinderdagverblijven in Nederland. De invoering van dit kwaliteitssysteem draagt bij aan een stabiel pedagogisch klimaat.

Huisvesting
Huisvesting is een integraal onderdeel van een kinderdagverblijf en mede bepalend voor de kwaliteit van de opvang. Hiervoor wenst BORUS niet afhankelijk te zijn van een verhuurder. Bij voorkeur bouwt BORUS haar eigen panden. Daarnaast heeft BORUS eigen onderhoudsmedewerkers en schoonmakers in dienst. Inmiddels telt BORUS 10 vestigingen in de regio Amsterdam.