Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

Workshops

Gedurend het gehele (school)jaar worden er voor de naschoolse opvang diverse, uitdagende, bijzondere workshops georganiseerd. Voor deze workshops krijgen de kinderen een inschrijfformulier. De workshops duren gemiddeld enkele weken waarin uw kind wordt uitgedaagd om op avontuur te gaan en zichzelf te ontwikkelen.

 BORUS English Lessons

Kinderen groeien op met de Engelse taal. Ze “googlen”, “e-mailen”,” chillen” en “gamen”. Bij BORUS English Lessons wordt de Engelse woordenschat van de “kids” vergroot.

 BORUS Culinair

Lekker koken, bakken en smullen vinden keren vaak een groot feest. Tijdens de BORUS Culinair krijgen de kinderen de mogelijkheid zelf in de keuken te staan en culinaire hoogstandjes te bereiden.

BORUS Tuinieren

Groene vingers krijg je pas, als je lekker naar buiten de tuin in gaat. Ook bij BORUS is er de mogelijkheid om zelf te tuinieren. Denk daarbij aan een eigen moestuintje waarvan de oogst kan worden verwerkt in BORUS Culinair workshop.

BORUS Art Club

In elk kind schuilt een artiest. Bij BORUS Art Club laten kinderen hun creativieit de vrije loop. De kunstwerken worden ten toon gesteld

BORUS Techniek

De BORUS techniek workshop is niet overal mogelijk omdat er een speciale ruimte met het benodigde gereedschap beschikbaar moet zijn. Deze workshop wordt wel in Hoofddorp – Floriande aangeboden.