Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

Hygiene

BORUS handhaaft strikt de protocollen hygiëne en voedselveiligheid. Desgewenst zijn deze protocollen op aanvraag ter inzage beschikbaar. Deze protocollen houden onder meer in dat:

Alle ruimtes worden dagelijks schoongemaakt en geventileerd. Ieder kind heeft eigen beddengoed dat minimaal 1 keer in de week wordt verschoond. Voor en na iedere maaltijd worden er toeten en handen gewassen. Flessen spenen en fopspenen worden ook verzorgd door BORUS, dit om maximale controle op de hygiëne te houden en misverstanden te voorkomen.

In het kinderdagverblijf verblijven meerdere kinderen bij elkaar waardoor besmetting niet kan worden uitgesloten. Door het hebben van een luchtverversingsinstallatie proberen wij het risico zo klein mogelijk te houden.

In de groepen loopt uw kind op sloffen, u wordt verzocht daar zelf voor te verzorgen (bij voorkeur blijven deze sloffen op het kinderdagverblijf). De ouders dragen bij het halen en brengen oversloffen. Verder hoeft u voor uw kind niets mee te brengen, tenzij het gehecht is aan een knuffel en een extra setje schone kleding is natuurlijk ook nooit weg. Ieder kind heeft zijn eigen mandje voor zijn eigen spulletjes.