Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

Jarig BORUS Kinderopvang doneert €16.500 aan Stichting Support 4 Specials

Jarig BORUS Kinderopvang doneert €16.500 aan Stichting Support 4 Specials

Op zaterdag 8 september j.l. heeft BORUS Kinderopvang, onder overweldigende belangstelling, haar 15 jarige bestaan gevierd op haar locatie aan het Zijdelveld 23 in Uithoorn.

Deze bijzondere dag wenste het jubilerende BORUS te verbinden aan een goed doel gericht op kinderen. Gekozen is voor de Stichting Support 4 Specials.

BORUS Directeur Stephan van den Oetelaar legt uit: “De stichting Support 4 Specials zet zich al vele jaren in voor de behandeling van kinderen met een beperking. Er bestaat voor deze kinderen een therapie waarmee al vele jaren ongelofelijke resultaten behaald worden. Vanuit alle continenten worden kinderen naar Curaçao gebracht om daar de zogenaamde ‘dolfijntherapie’ te ondergaan. De resultaten van deze 10-daagse therapie zijn verbluffend. Kinderen die niet konden praten blijken ineens te gaan praten.  Er wordt enorme vooruitgang geboekt op het gebied van motoriek en sociale vaardigheden. Ouders van behandelde kinderen zeggen een ‘ander’ kind terug te hebben gekregen. Deze therapie is helaas niet voor ieder kind weggelegd. Het is dankzij de enorme inspanning van de stichting Support 4 Specials, en met name de familie Steines, dat ieder jaar een aantal Nederlandse kinderen in Curaçao behandeld kunnen worden. BORUS beschouwt het als een eer om, samen met haar zakenpartners, deze geweldige stichting een steuntje in de rug te mogen geven.”

De in grote getale aanwezige ‘BORUS-kinderen’ konden door over een stormbaan te klauteren geld ‘verdienen’ voor ‘Support 4 Specials’. En dit hebben zij met groot enthousiasme gedaan. De verrichtingen van de kinderen op de stormbaan zijn door notaris Mr. Frank Sterel nauwkeurig gemeten. Om 16.00 u stond de teller op € 16.500. Daarna was het tijd voor patat met limonade…

Voorzitter van Support 4 Specials, Jan Steines, zei na afloop: “Dankzij het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de ‘BORUS-kinderen’ op de stormbaan kunnen er 3 kinderen voor dolfijntherapie naar Curaçao. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Wij danken BORUS en haar zakenpartners voor de sponsoring van de stormbaanloop”.