Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

Een dag op de Naschoolse opvang.

Na schooltijd worden de kinderen opgevangen door de pedagogisch medewerkers van BORUS en wordt gezamenlijk iets gegeten en gedronken. Er wordt aandacht geschonken aan de belevingen en verhalen van deze dag. Aansluitend krijgen de kinderen de mogelijkheid  om te spelen met hun leeftijdgenootjes. De pedagogisch medewerkers bieden daarnaast een groot aantal activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld en de interesse van de kinderen, zoals b.v. (voor)lezen, gezelschapsspelletjes, creatief bezig zijn en er is veel aandacht voor sport en spel.

BORUS hanteert een beleid waarin de kinderen van voldoende beweging en buitenlucht worden voorzien. Er worden veel verschillende buitenactiviteiten georganiseerd die mogelijk zijn op het prachtige buitenterrein.

BORUS tijdens vakanties.

Tijdens de reguliere schoolvakanties wordt een speciaal vakantieprogramma georganiseerd. Dit programma heeft een thema waarop de activiteiten en uitstapjes betrekking hebben. Deze vakantieplanning wordt 3 weken voor aanvang van de vakantie aan u kenbaar gemaakt zodat u desgewenst een extra dagje opvang kunt inplannen of een dag kunt ruilen. Hierdoor gaan de kinderen in de vakantieperiode ook enthousiast naar de opvang bij BORUS.