Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

Kids Culinair bij BORUS

Op initiatief van de Lions Club Uithoorn vindt op zaterdag 16 juni voor het eerst ‘Culinair Uithoorn a/d Amstel’ plaats op het Marktplein/ Wilhelminakade.

Maar liefst twaalf gerenommeerde restaurants en cateraars uit Uithoorn en omgeving geven acte de présence.
Het Marktplein wordt omgetoverd in een groot culinair terras met daar omheen luxe pagodetenten, alwaar de restauranthouders door middel van kleine hapjes en drankjes hun menu’s zullen presenteren.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor de voor de belangen van de Uithoornse jeugd, derhalve mag BORUS Kinderopvang tijdens ‘Culinair Uithoorn a/d Amstel’ niet ontbreken. BORUS heeft voor deze culinaire gebeurtenis één van de pagodes gehuurd. In de BORUS-pagode worden de meest exclusieve versnaperingen bereid met en voor de jongste generatie van Uithoorn onder leiding van een echte chef.

Koken maakt onderdeel uit van het naschoolse opvangprogramma dat BORUS Kinderopvang biedt in de wijk Meerwijk (op basisschool De Springschans) en vanaf 1 september dit jaar in de nieuwe wijk Meerwijk-West vanuit haar nieuwe pand aan de Haas 17. Derhalve mogen de BORUS-juffen en de BORUS-kids op deze bijzondere dag niet ontbreken. En daarmee is de eerste ‘Kids Culinair’ een feit.

BORUS hoopt op 16 juni veel jonge inwoners in de ‘Kids Culinair-pagode’ te mogen ontvangen en zij gaat er alles aan doen om de eerste ‘Culinair Uithoorn a/d Amstel’ voor de jongste inwoners tot een succes te maken. Zie ook www.borus.nl.