Heeft u vragen over BORUS?
Neem hier contact met ons op.

BORUS maakt winnaar van de prijsvraag bekend

HOOFDDORP – Op de  Grote Zomerdag bij BORUS Kinderopvang in Hoofddorp die op 9 juni jl. gehouden is, was een prijsvraag uitgezet en de winnaar kon drie maanden gratis kinderopvang winnen.

Notaris Frank Sterel van notariskantoor Sterel c.s. heeft belangeloos de trekking verricht en daar is LUUK VISSER als winnaar uitgekomen. Luuk is van harte welkom bij BORUS in Hoofddorp en wij wensen hem een heel fijne tijd bij ons.

Borus Kinderopvang
Ontwikkelingen in de kinderopvang
BORUS-eigenaar Stephan van den Oetelaar over de ontwikkelingen in de kinderopvang: “Ondanks de bezuinigingen op de kinderopvangtoeslag is het duidelijk dat ouders zich blijven oriënteren op de kinderopvangmarkt. De kinderopvangsector vangt op dit moment 800.000 kinderen op voor 500.000 gezinnen met werkende ouders. Het is duidelijk dat kinderopvang belangrijk is voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Door de vergrijzing en de toenemende kosten van de gezondheidszorg zal de druk op ouders om (meer) te gaan werken alleen maar toenemen en dus ook de vraag naar kinderopvang. BORUS bouwt op dit moment vier nieuwe kinderdagverblijven in: Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Uithoorn en Abcoude. Wij hebben vertrouwen in de toekomst.”

Wilt u meer informatie over BORUS Kinderopvang? Bel dan 0297 – 52 21 82.